Ring oss+47 80 02 51 75 Idag: 09.00-16:00

Helwit

Snusmerket Helwit står bak en serie med helhvit porsjonssnus. Serien består av snusprodukter med ulike smaker og et varierende innhold av nikotin.

Helwit porsjonssnus kommer i både klassiske smaker som mint, og mer moderne smaker som mocha og cola. Alle variantene kommer i formatet slim.

Filter:
Styrke
  • normal (2)
Format
  • slim (2)
Smak
  • bær (1)
  • mint (1)
Søk:
Nyhet Helwit Mint S2 Helwit Les mer

Helhvite Helwit Mint S2 er en porsjonssnus med smak av mint i kategorien normal sterk snus. Den er produsert av YOIK AB og kommer i et slim format med avlange porsjoner.

(44,90 kr/st) 449,00 kr Kjøp
Nyhet Helwit Blueberry S3 Helwit Les mer

Den helhvite snusen Helwit Blueberry S3 er en porsjonssnus med smale og avlange porsjonsposer i formatet slim. Snusen er rangert som en normal sterk snus, og kommer med smak av blåbær.

(44,90 kr/st) 449,00 kr Kjøp
  2 av 2 produkter

Helwit snus smaker


Nikotininnhold og styrke

Snusen fra Helwit serien kommer som normal, sterk og ekstra sterk snus, rangert fra 1 til 4 hvorav 4 tilsvarer ekstra sterk. Normal snus inneholder 7 mg nikotin, sterk snus 9 mg og ekstra sterk 12 mg nikotin per gram.


Format

Helwit porsjonssnus kommer kun i formatet slim. Snusporsjonene har en smalere og mer avlang form, samt en tørr utside. Formatet kombinert med den tørre utsiden bidrar til en jevnere strøm av smak og nikotin.


Helwit all white porsjon

Som navnet tilsier, består Helwit serien kun av helhvit porsjonssnus laget med plantefiber. Den er tilsatt en mindre mengde med tobakk, samt ekstra nikotin for ønsket styrke. Snusen inneholder mindre fuktighet, som gjør at den oppleves mindre rennende.