Omni

Omni by General er en ny, helhvit snus fra produsenten Swedish Match. Omni kommer i tørre, små poser og inneholder renset tobakk. Resultatet er en helt hvit snus som gir nikotin på samme måte som en tradisjonell snus. 

Omni snus kommer med smak av peppermynte og finnes i to ulike størrelser: 3 mg og 6 mg. 

Omni snus

Takket være ny og patentert teknologi har Omni snus lavere nikotininnhold, men samme nikotinfrigjøring som vanlig snus. Det betyr at du får den samme opplevelsen av å snuse sterksnus, til mindre nikotin. 

 

Omni består av cellulosefibre og renset tobakk. Dette gjør porsjonene helt hvite. I tillegg er det mindre tobakk i Omni enn i tilsvarende produkter. En Omni-porsjon på 3 mg gir omtrent samme nikotinopplevelse som en vanlig snusporsjon med 0,8 prosent nikotin. 

 

En Omni-porsjon på 6 mg tilsvarer et sterkt produkt med 1,5 prosent nikotininnhold. 


Mer diskret enn vanlig snus

Omni ble lansert i 2016 som Swedish Match sin første helhvite snus. De små, hvite porsjonene oppleves som mer diskret enn vanlig snus, samtidig som de gir en rask nikotin. Posene er små, smale og tørre, og formatet kalles All White Mini. 

Snusen egner seg derfor for deg som ikke vil ha en fremtredende overleppe mens du snuser, og deg som ikke liker smaken av snus som renner. 

Omni by General kommer i to varianter:

  • Omni No1 Blue All White Extra StrongHelhvite porsjoner med smak av peppermynte og en sterk frigivelse av smak. Produktet er dobbelt så sterkt som vanlig Omni. 
  • Omni No2 Blue All White: Snusen har en tydelig smak av peppermynte og kommer i en liten, smal og tørr snuspose. Dette er en helhvit snus av fiber og en mindre andel lys tobakk, uten tilsatt fuktighet. 
  • Utløpt! - Omni Licorice og Omni Licorice Extra Strong: I 2017 sluttet Swedish Match å produsere Omni med lakris for å gjøre plass til andre nyheter. Omni med lakris har derfor blitt erstattet av andre produkter som gir tilsvarende smak og opplevelse.