Sirius

Sirius snus produseres av danske AG Snus, og er kjent for å gi en sterk og rask effekt. Posene er myke og komfortable med en langvarig smak. 

Sirius kjennetegnes spesielt for sin sterke og langvarige smak. Effekten av nikotin tilsvarer de sterkeste snusproduktene på markedet. Sirius kommer i formatene original og slim. 

Sirius snus

Sirius snus er en ny snusprodukt, med fyldige og friske smaksnoter som varer lenge. Posene er tørre i helhvitformatet, for å sikre at hver porsjon varer lenge. Helhvit snus passer for snusere som ønsker å unngå misfarging av tennene og snusere som ikke er så glad i den tradisjonelle tobakksmaken. 

De hvite posene fra Sirius er myke og former seg godt under leppen. Her er noen av Sirius-produktene du kan bestille fra Snushjem:


AG Snus

Danske AG Snus, tidligere Assens Tobaksfabrik ble grunnlagt allerede i 1864. Selskapet har vært i familiens eie i fem generasjoner, noe som har gjort det mulig å jobbe langsiktig med utviklingen av bedriften. Det betyr at i hver eneste pose Sirius snus ligger det mer enn 150 års erfaring. 

 

Når du bestiller Sirius snus fra Snushjem, får du levert varene innen kort tid og uten kostnad for frakt. Vi gir deg snus på nett til konkurransedyktige priser, fra et stort varesortiment. Her finner du alle de kjente snusmerkene, i tillegg til merker du kanskje ikke hadde hørt om.