Black Week 2020

Black Week 2020 - Snushjem er forberedt

Black Week er godt i gang og Snushjem har forberedt seg godt. Snusmagasinet ser nærmere på hvordan de går inn mot perioden som de siste årene har vært en høytid for e-handel.

Black Week er en av årets største shoppingdager og har vokst til å bli en av de mest intense perioder for e-handel. I denne perioden blir både e-handlere, lager og transportører presset til det ytterste for å få levert varene raskt og trygt ut til sine kunder. Hva  gjør Snushjem gjør for å imøtekomme denne utfordrende perioden?

NB: Snushjem kan ikke tilby kampanjepriser. Dette skyldes norsk lovgivning som ikke tillater markedsføring eller tilbud av tobakksprodukter.

Lager

For å imøtekomme den økte trafikken har snushjem:

  • Økt sitt lagervolum på samtlige varer til rekornivå
  • Satt opp doble skift slik at kundene blir ekspedert raskt
  • Ekstra utleveringer fra vårt lager til våre transportører
  • Ekstra bemanning vil bli satt inn ved behov

Levering

Snushjem har i samarbeid med Posten og Porterbuddy satt opp prognoser på hvor mange ordre de vil levere. Dette er en periode med størst salgstrykk i løpet av et år. Vi er i tillegg midt inne i en pandemi som kan bety at flere henvender seg til e-handel. Dette skaper et ekstra stort trykk på transportørene slik at det dessverre kan forekomme enkelte forsinkelser. 

Kundeservice

Snushjem har pr. i dag flere kundeservicemedarbeidere en noen gang. I tillegg har de satset stort på videreutvikling av eksisterende ansatte og ny teknologi. Alt for å imøtekomme fremtidens utfordringer og gi kundene den beste servicen som mulig. Kundeserviceavdelingen jobber også aktivt med å forberede kundeinformasjonen. Skulle uhellet skje vil de så raskt som mulig informere berørte kunder.

Snushjem forsikrer Snusmagasinet at de er klare. Alt er klappet og klar så kundene kan forvente like god behandling og rask leveringstid som vanlig.