Bli kjent med Jakobssons

Bli kjent med Jakobssons

Bli kjent med Jakobssons

Jakobssons Snus har produksjonstradisjoner helt tilbake til 1897 og er produsert med en blanding av spesielt utvalgte råvarer og fine tobakkssorter. Tobakkssortene blir høstet over hele verden, som gir en kraftig smak uten at snusen renner for mye.

Den svenske snusen produseres av Gotlandssnus og har en karakteristisk og sterk smak. Snusen fåes i flere smaker og er ensnus i kategorien sterk. Jakobsson produserer snus både som white porsjon og som klassisk porsjonssnus.

Hvilket typer fra Jakobssons føres i Norge?

I Norge får du 5 typer av snus fra Jakobsson og de kommer i 5 forskjellige distinkte smaker. Alle fem typene har et nikotininnhold på 14 mg/g og blir dermed ansett som en sterk snus. Jakobsson er et tradisjonelt merke og derfor er snusen ofte i det litt større originalformatet.


Gotlandssnus

Bli kjent med Jakobssons

Snusprodusenten Gotlandssnus ble grunnlagt av svenske Henrik Jakobsson i år 2000 hjemme på hans eget kjøkken. Få år senere var salget blitt så stort at produksjonen ble flyttet til en fabrikk i hjertet av øya Gotland. Per i dag produserer anlegget 15 000 bokser med snus hver dag, som selges til både USA, Asia og Europa.

Selskapet, som startet smått, er nå en stor konkurrent for markedslederne og tilbyr både vanlig og nikotinfri snus. I 2013 mottok de en “Gazelle of the Year”-pris, en pris som deles ut til Sveriges raskest voksende selskaper av forretningsavisen Dagens Industri.

Slik produseres snusen

Produsenten har tradisjoner helt tilbake til 1897 og har fire generasjoner med erfaring innen snusproduksjon bak seg. Dette resulterer i produkter av høy kvalitet. Ingrediensene, som er av de beste å få tak i, gir Jakobssons en sterk og tydelig smak.

Gotlandssnus produserer sin snus med ingredienser og tobakksvarianter som er spesialutvalgte fra hele verden. Tobakken levers i store pappesker som lagres i korrekt temperatur og fuktighetsnivå, før den kuttes, steriliseres og mixes med resten av ingrediensene.