Ring oss+47 80 02 51 75 Idag: 09.00-17:00
Snushjem får nytt automatisert lager i Oslo

Snushjem får nytt automatisert lager i Oslo

Det norske handelsmagasinet Ehandel.com publisert nylig en artikkel om det første konkrete utvidelsen som et resutat av Haypp Groups gjennomgang av sin globale distribusjon; etableringen av et nytt automatisert lager lokalisert sentralt i Oslo.

Ettersom Haypp Group ser en sterk utvikling av nikotinposekategorien i løpet av 2021, har det blitt nødvendig å føre tilsyn med distribusjonsnettverket, ikke bare for å sikre kapasitet, men også for å forbedre kundens kjøpsopplevelse ytterligere og forkorte leveringsleveringstidene. For å sikre at kapasiteten holder tritt med etterspørselen gjennomgår Haypp Group sine nåværende lagerlokasjoner i alle markeder for å finne ut hvordan distribusjonsmulighetene kan forbedres. Første steg i prosessen er et helt nytt lager i Oslo. Det vil gi kortere reisevei som vil gagne både kundene, selskapet og miljøet.

For å levere en førsteklasses tjeneste på hjemlevering må logistikken fungere optimalt. Nytt lager i Oslo gir oss muligheten til å forsterke kundereisen ytterligere, med hurtigere og mer presise leveringer i fokus. Fremover vil vi satse mer på neste dag- og samme kveld-leveringer med høy kvalitet. Med et slikt fullautomatisert lager vil vi ha kapasiteten til å ta toppene og til å vokse i årene fremover, sier Kim Andre Nilsen, ny Norgessjef for Snushjem.

Lageret, som ligger på  Økern i Oslo, har et samlet areal på 2.073 kvadratmeter og vil øke selskapets leveringskapasitet med over 300 prosent.

Les hele artikkelen her.