Ring oss+47 80 02 51 75 Idag: 09:00-17:00
Snushjem henter e-handelssjef fra sportskjeden XXL

Snushjem henter e-handelssjef fra sportskjeden XXL

Snushjem.no får ny sjef. Etter å ha jobbet i 13 år med å bygge opp netthandelen til XXL i Scandinavia og Østerrike begynner Kim Andre Nilsen hos Snushjem på nyåret som ny Norgessjef.

Kim Andre har nå stilling som Head of E-commerce & customer experience I XXL, og vil derfor tilføre meget god kommersiell kompetanse og innsikter når han nå trer inn i snusbransjen.

«Jeg er veldig begeistret for å få anledningen til å ta del av et veldig spennende selskap som har hatt stor suksess i Norden. Jeg skal fokusere på hjemmemarkedet mitt og optimalisere kundereisen for alle våre norske kunder. Vi skal nå styrke satsningen i Norge og bygge videre på den suksessen man har hatt. Som ny Norgessjef er mitt ansvar å sørge for at kundene våre blir fornøyd, så for meg er produktene, prisene og kundereisen i øverste fokus» sier Nilsen til ehandel.com.

De siste årene har Nilsen hatt ansvaret for XXL sin netthandel på tvers av alle markeder. Han har tidligere vært europeisk logistikksjef og business development manager i sportsgiganten. XXL hadde i fjor en omsetning på drøye 10 milliarder kroner internasjonalt, med 91 varehus og er en av Nordens største sportsbutikker på nett.

«Vi er veldig stolte over å kunne presentere rekrutteringen av Kim, som er en av de absolutt fremste e-handelsekspertene til vårt team som sjef for snushjem.no» sier Markus Lindblad, Head of external affairs i Snushjem.

«Kim rekrutteres til en helt ny stilling hos oss for at vi skal kunne levere bedre til Snushjem.no sine kunder. Vi vokser kraftig i Norge og har en strategi om å investere så mye som mulig av overskuddet i snuserne»

Haypp Group, det svenske morsselskapet til Snushjem har nettopp gått på børs. Konsernet har store ambisjoner og har et mål om å omsette for 5 milliarder kroner i 2025.

Se hele saken hos Ehandel.com her.