Ring oss+47 80 02 51 75 Idag: 09.00-17:00
Toppmoderne anlegg sikrer dine snusleveranser

Toppmoderne anlegg sikrer dine snusleveranser

Raske leveranser, høyere kapasitet og kun 0,2 prosent feilplukk. Vårt nye toppmoderne lager gjør at vi kan møte våre kunders høye krav til fleksibilitet, leveringssikkerhet og hurtighet.

Det er Moderne transport som skriver om vårt nye lager på Økern i Oslo. Med kundens og snusernes behov i sentrum har vi modernisert vårt lager for å kunne møte veksten som Snushjem har hatt de siste årene.

Den høye veksten stiller krav til oss som e-forhandlere

Andelen røykere har gått ned de siste tiårene. Samtidig har utviklingen for snus vært motsatt. I tillegg opplevde Snushjem en svært stor vekst i forbindelse med at grensehandelen forsvant i 2020 på grunn av pandemien. Når grensehandelen har åpnet seg igjen, har veksten avtatt noe, men ikke på langt nær så mye som man kunne forventet.

«Personlig trodde jeg nok at det skulle bli en større smell da det åpnet igjen, men det har fortsatt i et høyt tempo. 2022 blir lavere enn 2021 og 2020, det er slik det er, men det er høyere enn man kunne forvente.», sier Snushjems varehussjef til Moderne transport.

For e-handlere er rask distribusjon og effektiv lagerhåndtering viktig. Levering kan tilbys samme dag dersom du bestiller snusen på nett før klokken 14, skriver Moderne transport.


Riktige produkter til rett tid

Toppmoderne anlegg sikrer dine snusleveranser

Plukkingen av varene skjer med et såkalt pick-by-light-system, som i kombinasjon med nøye bemanning gjør at det kun er 0,2 prosent feilplukk. Alt for at våre kunder skal få de riktige varene så raskt som mulig.

Over 90 prosent av bestillingene håndteres i tillegg av en automatisk pakkemaskin, som kjenner størrelsen og vekten på produktene og kan beregne om noe er feilplukket. Om det oppstår en feil, finner personalet ut av det og kan fikse det med en gang.

Teknologien gjør oss mer bærekraftige som e-forhandlere

Forpakningsmaskinen lager også emballasje som passer nøyaktig til produktene. Det betyr at transportøren frakter mindre luft, noe som bidrar til mer bærekraftige transporter. Og mindre overflødig emballasje gjør at vi ikke bruker mer ressurser enn nødvendig.

Vi i Snushjem er stolte av å kunne tilby raske og mer bærekraftige leveranser til alle våre kunder ved hjelp av vårt nye lager!

Les hele artikkelen til Moderne transporter her.