U Sample

U Sample er et snusmerke som produseres av den danske produsenten AG Snus. U Sample kommer i formatet Slim format og har et høyt innhold av nikotin. 

U Sample byr på en lang og fersk smak og kommer i flere ulike smaker. AG Snus, tidligere Assens Tobaksfabrik, er kjent for å produsere snus av høy kvalitet. Hos Snushjem finner du flere snusprodukter i sortimentet til AG Snus. 

U Sample snus

U Sample passer for snusere som ønsker et snusprodukt der smaken samsvarer med nikotinstyrken. Det er en ekstra sterk snus med friske smaker. Nikotininnholdet er høyt, på hele 18 mg per gram snus. 

U Sample er én av flere produktlinjer fra produsenten AG Snus. Produsenten har utviklet en rekke bestselgende snusprodukter på det nordiske markedet, noe som inkluderer merker som Kapten, Crafted Snus, Blue Ocean, Sisu, Jägarpris, Sirius og Shiro. Alle snusmerkene skiller seg ut på hver sin måte, og du kan bestille de fra Snushjem. 


U Sample - AG Snus

Danske AG Snus, tidligere Assens Tobaksfabrik ble grunnlagt allerede i 1864. Selskapet har vært i familiens eie i fem generasjoner, noe som har gjort det mulig å jobbe langsiktig med utviklingen av bedriften og produktlinjene. Det betyr at i hver eneste pose U Sample snus ligger det mer enn 150 års erfaring. 

Når du bestiller U Sample snus fra Snushjem, får du levert varene innen kort tid og uten kostnad for frakt. Vi gir deg snus på nett til konkurransedyktige priser, fra et imponerende varesortiment. Her finner du kjente snusmerker, i tillegg til merker du kanskje ikke hadde hørt om.