Ring oss+47 80 02 51 75 Idag: 09.00-17:00

Baron snus

Det polske merket Nicotobacco står bak merket Baron, som er en serie med helhvit porsjonssnus. Snusen er laget av plantefibre og inneholder mindre enn 1 % tobakk.

Helhvit Baron snus har et fuktig innhold og en tørrere utside. Snusen oppleves derfor som mindre rennende, og misfarger tennene i mindre grad enn tradisjonell snus.

Hva er Baron snus?

Baron snus er en serie med helhvit porsjonssnus i formatet slim fra den polske produsenten Nicotobacco. Serien består av fem ulike varianter, hvorav tre av dem er tilgjengelig på det norske markedet. Snusen kommer i tre ulike smaksvarianter, og har normal styrke.


Hvilke smaker kommer Baron i?

  • Krydret: Baron Cherry-Cola S2
  • Fruktig: Baron Kiwi S2
  • Kjølende: Baron Classic S2

Nikotininnhold Baron snus

Baron snus kommer kun i normal styrke. Alle tre variantene har det samme innholdet av nikotin; 13 mg/g for å være nøyaktig. Selv med et lavere innhold av nikotin kan snusen oppleves som sterkere grunnet smaksprofilen.


Slim Baron snus

Baron snus har slim format. Dette betyr at snusporsjonene har en smal og avlang form, og ligger svært diskré under leppen. Formen kombinert med innholdet gir en jevn og langvarig effekt av nikotin og smak.