Kundesenter

Kontakt oss

Vanlige Spørsmål

Frakt & Levering

Vårt mål er alltid å gjøre deg så fornøyd som mulig. Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe om oss eller våre produkter.​

På Snushjem.no har vi snus i alle prisklasser. Vi har alle de kjente produktene du finner i butikken, men også tobakkstyper du nok aldri har hørt om før. Vi er i tett dialog med alle snus produsenter for at du som kunde skal få den ferskeste og beste snusen på nett. Med mange fornøyde jobber vi hardt for at du som kunde i Norge skal få den beste kjøpsopplevelsen på markedet.

Vi setter utrolig pris på våre kunder, og vi jobber hardt for at du som kunde skal komme tilbake til oss.
Følgende ting jobber vi daglig med: 


Tobakk er et voksent produkt

For kjøp av snus må du være 18 år. Vi er strenge på å overholde aldersgrensen på kjøp av tobakk. For maksimal sikkerhet kontrolleres hver bestilling manuelt. Tobakkprodukter er ikke for mindreårige, og selvfølgelig tar vi ansvar for at tobakklovgivningen følges.

Snushjem er sertifisert med Trygg e-Handel

Virke e-Handel, tidligere Distansehandel Norge, har i alle år hatt strenge krav til medlemmenes ansvar overfor sine kunder og til innholdet i og oppfyllelsen av sine kjøpsbetingelser. Med Trygg e-Handel ønsker vi å utvikle trygge rammer for den raskt stigende omsetningen på nettet. Trygg e-Handel skal sørge for fastlagte klare, enkle og mer enhetlige rammer for forbrukernes forventninger og netthandlernes forpliktelser ved handel på nettet. Trygg e-Handel har utviklet et sett med 12 krav som bygger på norsk lovverk for e-handel og erfaringer fra tilsvarende internasjonale godkjenningsordninger.

E-commerce Europe Trustmark

Bransjeorganisasjonen Ecommerce Europe der Virke e-Handel representerer Norge, har utviklet den felleseuropeiske godkjenningsordningen Ecommerce Europe Trustmark.

Trustmark-logoen kan i Norge bare brukes av Trygg e-Handel-godkjente bedrifter. Trustmark dokumenterer at den utenlandske nettbutikken oppfyller de samme strenge forbrukerkrav som er gjeldende i Norge.

Hva er Trygg e-Handels rolle

Trygg e-Handel skal skape trygghet for de som handler på nettet, enten de er selger eller kjøper, og være et redskap til å fremme en oversiktlig, seriøs og trygg handel på nettet i tråd med de krav som stilles fra alle parter i en raskt økende handelsform.

Her finner du Snushjems Trygg e-Handels sertifisering

Andre Lenker

Ferskhetsgaranti
Infoside
Snuslageret
18 års aldersgrense
Personvernspolicy
Kjøpsbetingelser
Cookies