Ferskhetsgaranti

Vi har ferskhetsgaranti på vår snus. Du er da garantert den ferskeste snusen direkte hjem til deg.

Vi garanterer at du alltid får fersk snus fra oss. Holdbarheten på snus varierer på de ulike snustypene. Lavere fuktighetsinnhold gir lengre holdbarhet men en våt snus gir noe kortere holdbarhet. I tillegg til normal utløpsdato garanterer vi at din snus holder i minst 2 uker etter åpnet forpakning.

Hva gjør at dere kan garantere for god holdbarhet?

I vår posisjon som markedsleder med salg av snus over nett har vi meget gode relasjoner med produsenter og distributører. Dette nyter du som kunde godt av. Din snus vil igjennom hele prosessen fra produsent, til vårt norske lager og ut til deg bli behandlet på korrekt måte og i et kjølig tørt miljø. Hele prosessen er meget effektivt og gjør derfor at snusen meget sjelden blir oppbevart lenge på vårt lager. Dette gjør da at ledetiden fra produksjon til snusen befinner seg hos kunden blir så kort som mulig.

Hva gjør jeg dersom jeg mottar snus med dårlig holdbarhet?

Selv om vi gjør alt vi kan for at våre kunder skal få den ferskeste snusen kan det oppstå feil også hos oss. Skulle du være så uheldig å motta snus med dårlig holdbarhet tar du umiddelbar kontakt med vår kundeservice og de hjelper deg.
 
Vi ordner alltid opp og sender kostnadsfritt ut ny snus dersom du skulle være uheldig å motta snus med dårlig holdbarhet.

Hvordan best oppbevare snus?

Snus er ferskvare og burde oppbevares i et kjøleskap. Dersom du lagrer din snus kjølig vil snusen generelt sett ha en bedre holdbarhet. Ønsker du en litt lenger lagring er det mulig å fryse ned snus. Her er det anbefalt å ikke lagre snus lenger en ett år.