Covid-19 og påsken 2020

Sikkerhet rundt Covid-19

Vi følger vi myndighetenes råd og anbefalinger og tar alle forholdsregler.

Det er trygt å handle hos snushjem.no. Vi og våre samarbeidspartnere følger helsemyndighetenes anbefalinger for å forhindre smitte. Våre ansatte har i disse dager hjemmekontor og vårt lager har utvidet fokus på hygiene og renhold.


Vi har varer på lager

Vi opplever nå stor pågang og har derfor satt inn ekstra ressurser.  Vi får fortløpende leveranser fra våre leverandører skulle vi gå tomme for snus.


Info om åpningstider og levering for påsken 2020

Påskeuken 2020 begynner med palmesøndag den 05. april. Derfor har vi i samarbeid med vårt lager og våre transportører satt opp følgende frister slik at du kan være sikker på leveranse innen skjærtorsdag den 09. april.

  • Posten: Bestilt før klokken 16.00 på fredag den 03. april.
  • Porterbuddy: Bestilt før klokken 6.00 på mandag den 06. april.

Åpningstider kundeservice
Vårt kundeservice holder stengt fredag den 10. april til og med mandag den 13. april. Alle andre dager følger normale åpningstider.


Trygg levering hjem på døren

Hos oss leverer vi raskt. I disse dager er det et ekstra stort leveringstrykk både for oss og våre transportører, derfor kan enkelte kunder oppleve økt leveringstid.

I disse dager fokuserer vi alle på sosial distansering. Hold deg selv og andre sikre ved å velge en av våre kostnadsfrie hjem på døren alternativer.

Hos oss kan du bruke både Porterbuddy eller Posten for å få dine varer trygt levert hjem.

Våre transportører følger myndighetenes anbefalinger. Det er tillagt ekstra tiltak for å unngå smitte både for våre kunder og for transportørene selv.


Kundeservice

Vårt kundesenter holder åpent som normalt. Vi sitter med hjemmekontor, men har normal svartid.

Telefon: 21 40 37 23
Mandag – Torsdag 09.00 – 19.00, Fredag 09.00 – 17.00 og Søndag 09.00 – 12.00

Epost: info@snushjem.no  


Hva bør du tenke på som snuser i disse virusdager?Snusmagasinet gir deg her noen tips om hvordan nyte din snus på ansvarsfull og hygienisk måte.