COZ

Produsenten av COZ er ledende i bransjen, og tilbyr et bredt utvalg av helhvit porsjonssnus. Her finner du smaker som lakris, peppermynte og honningmelon.

All snus fra COZ kommer i formatet slim, som gir en diskré passform under leppen. Snusen er tilgjengelig i forskjellige styrkegrader.

COZ No.1 Blue Avalanche S4 COZ Les mer

Snusen COZ No.1 Blue Avalanche S4 er en ekstra sterk helhvit porsjonssnus med smak av mint og peppermynte. Den kommer i et slim format, og har et lavere innhold av fuktighet.

(49,90 kr/st) 499,00 kr Kjøp
COZ No.4 Red Sunset S2 COZ Les mer

Den helhvite porsjonssnusen COZ No4 Red Sunset S2 har en normal styrke snus med smak av melon. Snusen er produsert i formatet slim, som gir smale og avlange porsjoner.

(49,90 kr/st) 499,00 kr Kjøp
COZ No.3 Purple Midnight S3 COZ Les mer (49,90 kr/st) 499,00 kr Kjøp
COZ No.2 Green Glacier S2 COZ Les mer (49,90 kr/st) 499,00 kr Kjøp

Smak og Format

De smale og avlange porsjonene er helt hvite i fargen. COZ tilbyr en rekke ulike smaker, som lakris, honningmelon og peppermynte. Smaker som mint og peppermynte kan i noe grad påvirke snusen opplevde styrke.


Nikotininnhold

COZ har ulike styrkegrader på sine snus, fra normal styrke til ekstra sterk. Den mildeste varianten er Red Sunset S2, som har en normal styrke med 8 mg nikotin per gram. Blue Avalanche S4 har derimot et nikotininnhold på 14 mg/g, og er derfor den sterkeste snusen i serien.


COZ Helhvit porsjonssnus

Helhvit snus fra COZ er laget av plantefiber, nikotin, vann og smakstilsetninger. Porsjonene kommer i et smalt format som i kombinasjon med det helhvite formatet frigjør både smak og nikotin jevn og effektivt.