Cuba snus

Nicotobacco står bak merket Cuba snus, som produseres i Polen. Serien består av all white porsjonssnus med fruktige smaker og høyere innhold av nikotin.

Cuba snus kommer i slim format, og det finnes tre ulike smaker på det norske markedet. Smakene er en kombinasjon av det klassiske og det fruktige.

Om Cuba snus

  • Type snus: Helhvit porsjonssnus
  • Smaker: Ananas, blåbær og mint
  • Produsent: Nicotobacco
  • Format: Slim
  • Type: All white porsjonssnus

Styrke på Cuba snus

Alle de tre variantene av Cuba snus er av ekstra sterk styrke. De har et nikotininnhold på 16 mg/g, og er derfor klassifisert som S4 snus. Siden serien består av helhvit snus inneholder den mindre tobakk, og er tilsatt nikotin ved pakking.


Smaker på Cuba snus

Cuba Pineapple S4 har en eksotisk og fruktig smak av ananas, mens Cuba Blueberry S4 har en mer sødmefylt smak av blåbær. Av klassiske smaker tilbys varianten Cuba Double Fresh S4, som har en tradisjonell smak av mint.


Helhvit porsjonssnus

Cuba snus er en helhvit porsjonssnus. Snusen er laget av plantefibre, og er tilsatt smak og nikotin samt en liten mengde renset tobakk. Formatet på snusen er slim, og innholdet kombinert med formatet gjør at snusen oppleves som tørrere og har en jevnere fordeling av smak og nikotin.