Ring oss+47 80 02 51 75 Idag: 09:00-17:00

Alle typer Epok Freeze

Kjøp Alle typer Epok Freeze til gode priser og rask levering rett hjem.

Ønsker du å lære mer om Epok Freeze? Klikk her.

Den svenske snusprodusenten av Epok har kommet med et nytt tilskudd til familien, nemlig Epok Freeze. Denne serien av snus kommer i tre ulike varianter av helhvit porsjonssnus: Epok No7 Freeze 5, Epok No20 Freeze 6 og Epok No21 Freeze 7. Felles for dem alle er at de er ekstra sterke all white snus med en klassisk smak av mint. De er hovedsakelig laget av plantefiber, og er tilsatt smak og nikotin etter ønsket styrke og smaksprofil. Formatet på snusporsjonene bidrar til en jevn strøm av både nikotin og smak, samt en diskré passform under leppen.


Epok No7 Freeze 5 - Ekstra Sterk Epok Les mer (69,90 kr/st) 699,00 kr
Slim
16 mg/g
Mint
69,90 kr/st
Kjøp
Epok No20 Freeze 6 - Ultra Sterk Epok Les mer (69,90 kr/st) 699,00 kr
Slim
20 mg/g
Mint
69,90 kr/st
Kjøp
Epok No21 Freeze 7 - Ultra Sterk Epok Les mer (69,90 kr/st) 699,00 kr
Slim
23,3 mg/g
Mint
69,90 kr/st
Kjøp

Epok No7 Freeze 5 - Ekstra Sterk

En av tre smaker i Epok Freeze-serien er Epok No7 Freeze 5 - Ekstra Sterk. Denne varianten har en smak som kombinerer mint og peppermynte. Den har også et høyere innhold av nikotin, med 16 mg/g. Formatet er slim, og den har en tørrere utside som gir en mer langvarig effekt. Den originale Freeze fra Epok.

Epok No20 Freeze 6 - Ultra Sterk

Den andre varianten i Freeze-serien er Epok No20 Freeze 6, som er klassifisert som en ultra sterk snus, med et innhold på 20 mg/g nikotin. Smaksprofilen er peppermynte med undertoner av mint, som kan påvirke den opplevde styrken av snusen. Den har et slim format, og en tørrere utside.

Epok No21 Freeze 7 - Ultra Sterk

Helhvite Epok No 21 Freeze 7 er den sterkeste snusen i Freeze serien og kombinerer smaken av mint og peppermynte med en høyere mengde nikotin. Med 2,3 %, eller 23,3 mg/g er den klassifisert som en ultra sterk snus, men kan oppleves som sterkere enn klassifiseringen tilsier. Dette skyldes at smaken av mint ofte gir en avkjølende effekt.

Forskjellen mellom Epok Freeze og vanlig Epok

I Epok-familien finnes det flere ulike snustyper hvor deres ene fellestrekk er at de er all white og kommer i slim format. Hovedingrediensen er plantefiber, og de er tilsatt små mengder tobakk. De har alle ulike smaksprofiler, med unntak av variantene i Epok Freeze-serien. Disse har alle en smaksprofil som kombinerer peppermynte og mint – derav navnet Freeze.

Epok Freeze kommer som ekstra sterk og ultra sterk snus, men kan oppleves som en sterkere snus enn styrken skulle tilsi på grunn av kombinasjonen av mint og nikotininnhold. Smaken av mint har en isende effekt, og påvirker på den måten den opplevde styrken.

Hele sortimentet til Epok finner du her.