Ring oss+47 80 02 51 75 Idag: 09.00-16:00

Ettan

Ettan Løs er et av de eldste snusmerkene på markedet. Den ble skapt av snusprodusent Jacob Fredrik Ljunglöf allerede i 1822, og den samme oppskriften brukes fortsatt i dag. Snusen har smak av røkt og aromatisk tobakk, med innslag av tjære og malt for å forsterke smaken.

Ettan finnes i formatene løs, porsjon og hvit.  

Filter:
Styrke
  • normal (1)
Format
  • løs (1)
Smak
  • tradisjonell (1)
Produkttype
  • løssnus (1)
Søk:
Ettan No1 Løs Ettan Les mer

Ettan Løs er en av de eldste snusmerkene med en tradisjonell tobakksmak. Snusen har en smak av røykig tobakk.

(84,90 kr/st) 849,00 kr Kjøp

Ettan snus

Ettan løssnus er mellommalt og uten smakstilsetninger, akkurat som for 200 år siden. Den har en mørk og røykaktig tobakkskarakter med tydelige innslag av røyk og malt. I kombinasjon med små hint av mørk sjokolade, er dette en smak som selger mye.

Ettan inneholder kun tobakk, salt og vann, og er en erketypisk svensk snus. Løssnusen formes til valgfri størrelse for en kraftig smaksopplevelse.


Snus av høy kvalitet

Ettan ble opprinnelig solgt under navnet Ljunglöfs N:o 1. På 1800-tallet solgte praktisk talt alle svenske snusprodusenter snus med kvalitetsmerkingen 1, 2 eller 3, hvorav 1 var den høyeste kvaliteten som ble levert av fabrikken. 

 

Jan Fredrik Ljunglöf bestemte seg for å lansere sin N:0 1-blanding under et eget merkenavn, derav Ettan. Med dette merket ble Ljunglöf den første snusprodusenten i Sverige som solgte et høykvalitetsprodukt på landsbasis. 


Flere formater av Ettan

Siden lanseringen i 1822, har Ettan Løs blitt produsert etter samme grunnleggende oppskrift. I nyere tid har produktlinjen ekspandert med Ettan Original Portion i 1990 og Ettan White Portion i 2006. Den originale smaken er like fremtredende i de nye produktene, som passer for snusere som ikke liker løssnus.