Frakt og levering

Fraktbetingelser

Vi tilbyr våre kunder en rekke forsendelsesalternativer. Du kan enkelt se hvilke alternativer du må velge mellom når du sjekker ut ved kassen. Der kan du også velge et leveringssted basert på det som er best for deg. Snus-selskapet tilbyr fraktalternativer fra 0 kr.

Rask levering til deg er viktig
Leveringstid hos oss er 1-4 dager, avhengig av fraktmetoden du velger. Omtrent 70% av alle bestillinger vi får levert på en dag. Du kan se sluttider for de forskjellige fraktalternativene ved kassen. Vi er kjent for fart!

Følgende skjer når du bestiller
1. En ordrebekreftelse vil bli sendt til din e-post med detaljer om bestillingen din. Hvis du er en ny kunde, lager vi også en konto hos Snusbolaget, hvor du kan få oversikt over historiske ordrer, og bestil det enkelt igjen.

2. Vi velger bestillingen din. En ny e-post vil bli sendt til deg med en lenke som lar deg spore forsendelsen på nettet.

3. Din bestilling vil fortsette til din agent som den når innen få virkedager. Ofte kommer leveransen innen 24 timer. Når det er kommet, vil du motta en tekstmelding at bestillingen din er klar til nedlasting. Skulle du ikke motta bestillingen din innen 10 dager, vil du også motta en brevmelding til postkassen din.

Lurer du på noe?
Skulle du lure på noe, kan du alltid kontakte oss. Vi er veldig glade for våre kunder, så ikke nøl med å ringe eller e-post! Ved kundeservice er Robin eller Line du vil bli hjulpet av. Velkommen!

Telefon: +46 10 551 70 42

Vi er her alle ukedager fra kl. 09.00 til 17.00. 

E-post: info@snushjem.no
Vi svarer på eventuelle spørsmål vi mottar, vanligvis innen få timer.