Frakt og levering

Fraktbetingelser
Vi tilbyr våre kunder gratis frakt på alle bestillinger. Det vil si at du betaler 0 kr i frakt uavhengig av hvor stor din bestilling er. Våre bestillinger sendes med Posten eller Porterbuddy. Bestillinger på 30 bokser eller under vil normalt bli levert i din postkasse hvis du velger levering med Posten. Porterbuddy leverer bestillinger av alle størrelser rett på døren. Bestillinger på over 30 bokser vil bli sendt til ditt nærmeste postkontor for henting.

Merk: Porterbuddy er for tiden kun tilgjengelig i Oslo-området og vil ikke være tilgjengelig som et valg hvis ditt postnummer ikke dekkes av Porterbuddy.

Rask levering til deg er viktig for oss
Leveringstid hos oss er 1-3 virkedager med Posten. Er Porterbuddy tilgjengelig på din adresse vil du ha mulighet for hjemlevering samme dag ved bestilling før klokken 12:00. Vi er kjent for fart og jobber hardt for at du skal få dine varer så raskt som mulig.

Følgende skjer når du bestiller
1. En ordrebekreftelse vil bli sendt til din e-post med detaljer om din bestillingen. Hvis du er ny kunde, opprettes det også en konto hos oss, hvor du kan få oversikt over alle dine tidligere bestillinger. Inne på denne oversikten kan du også raskt bestille en av de gamle ordrene på nytt. 

2. Når din ordre er pakket og sendt fra vårt lager vil du motta en ny e-post. Her vil du få tilsendt en lenke som lar deg spore din forsendelse på nett. 

3. Når posten/bring eller Porterbuddy har lastet opp din ordre for utlevering vil du motta en SMS som sier dette. 
Dersom posten av ulike årsaker ikke klarer å levere pakken din vil du motta en hentemelding for henting av pakken på ditt nærmeste postkontor.

Lurer du på noe?
Skulle du lure på noe, kan du alltid kontakte oss. Vi setter utrolig pris på våre kunder og er alltid klare for å hjelpe deg. På vår kundeservice er det Line, Peter eller Tale som vil hjelpe deg. Velkommen!

Telefon: +47 21 40 37 23

Vi er her alle ukedager fra kl. 09.00 til 17.00. 

E-post: info@snushjem.no
Vi besvarer alle henvendelser innen få timer.