Ring oss+47 80 02 51 75 Idag: 09.00-16:00

Jakobssons

Jakobssons snus er en svenskprodusert snus som kommer i flere forskjellige smaker og et utvalg av nikotininnhold, både hvit og vanlig. 

Snusen er representert i Snushjems sortiment i flere varianter. Vi er sertifisert av Trygg E-Handel og og du får varene levert hjem til deg på døren. 
 

Filter:
Styrke
  • strong (4)
Format
  • original (1)
  • slim (3)
Smak
  • cola (1)
  • frukt (1)
  • mint (2)
Søk:
Jakobssons No6 Grønn Wintergreen Slim Jakobssons Les mer Jakobssons No6 Grønn Wintergreen Slim er en sterk snus med en smak av vintergrønn/mynte. Erstatter Jakobssons No1 Wintergreen Strong (65,90 kr/st) 659,00 kr Kjøp
Jakobsson's Melon Strong Slim White Porsjonssnus Jakobssons Les mer

Jakobsons Melon Slim White er en snus med smak av søt melon og ganske høyt nikotininnhold.

(65,90 kr/st) 659,00 kr Kjøp
Jakobsson No7 Brun Cola Slim Jakobssons Les mer (65,90 kr/st) 659,00 kr Kjøp
Jakobsson's Mint Strong Porsjonssnus Jakobssons Les mer (75,90 kr/st) 759,00 kr Kjøp

Om Jakobssons snus

Den svenske snusen produseres av Gotlandssnus og har en karakteristisk og sterk smak. Snusen fåes i flere smaker og med forskjellig nikotininnhold. Hos Snushjem får du både white portions og vanlig porsjonssnus fra denne produsenten. 


Gotlandssnus

Snusprodusenten Gotlandssnus ble grunnlagt av svenske Henrik Jakobsson i år 2000 hjemme på hans eget kjøkken. Få år senere var salget blitt så stort at produksjonen ble flyttet til en fabrikk i hjertet av øya Gotland. Per i dag produserer anlegget 15 000 bokser med snus hver dag, som selges til både USA, Asia og Europa. 

Selskapet, som startet smått, er nå en stor konkurrent for markedslederne og tilbyr både vanlig og nikotinfri snus. I 2013 mottok de en “Gazelle of the Year”-pris, en pris som deles ut til Sveriges raskest voksende selskaper av forretningsavisen Dagens Industri. 


Slik produseres snusen

Produsenten har tradisjoner helt tilbake til 1897 og har fire generasjoner med erfaring innen snusproduksjon bak seg. Dette resulterer i produkter av høy kvalitet. Ingrediensene gir Jakobssons en sterk og tydelig smak.

Gotlandssnus produserer sin snus med ingredienser og tobakksvarianter som er nøye valgt fra hele verden. Tobakken levers i store pappesker som lagres i korrekt temperatur og fuktighetsnivå, før den kuttes, steriliseres og mixes med resten av ingrediensene.