Ring oss+47 80 02 51 75 Idag: 09.00-16:00

KickUp snus

KickUp er en nikotinfri snus som verken inneholder tobakk eller nikotin. Likhetene med vanlig snus er kun den gjenkjennelige boksen under leppen.

KickUp snus kommer i mange ulike smaker, og inneholder guarana, ginseng, vitaminer og mineraler i stedet for tobakk og nikotin. Alle disse har svart te som base - perfekt for alle som ønsker å slutte med tradisjonell snus eller trappe ned på nikotininntaket.

Filter:
Styrke
  • nikotinfri (3)
Format
  • original (2)
  • slim (1)
Smak
  • mint (1)
  • tradisjonell (2)
Søk:
Kickup Real White Soft Mint Kickup Les mer

KickUp Real White Mint er et nikotin og tobakksfritt alternativ som inneholder vitaminer og mineraler. Real White har også en helt hvit pose.

(56,90 kr/st) 569,00 kr Kjøp
KickUp Strong Kickup Les mer

KickUp Strong Portion er en tobakk og nikotinfri snus som inneholder vitaminer, mineraler og ginseng! Smaken er sterk og mye hint av krydder!

(55,90 kr/st) 559,00 kr Kjøp
KickUp Original Kickup Les mer (55,90 kr/st) 559,00 kr Kjøp
  3 av 3 produkter

Kickup Nikotinfri snus 

KickUp er et nikotinfritt alternativ til nikotin og tobakk, og passer for alle som ønsker å slutte å snuse eller som ønsker et alternativ. Produktet inneholder i stedet vitaminer, mineraler og koffein, som kan gi deg en liten vitaminboost. I Sverige omtales KickUp som “urtesnusen”. 

Noen av produktene inneholder ginseng og koffein, og bør unngås dersom du er gravid eller ammende. 
 

Det er Winnington som står bak KickUp - et produkt de har utviklet i samarbeid med forskere. Snusen skal gi deg energi og tilføre kroppen viktige vitaminer og mineraler, samtidig som den gir deg den samme følelsen, smaken og opplevelsen som tradisjonell snus.


Kickup smaker og varianter 

Også nikotinfri snus kommer i flere forskjellige smaker - både den originale tobakkssmaken eller andre klassiske smaker som mint. 

Blant smakene til KickUp finner du:

  • Kickup Real White Soft Mint slim: Inneholder ginseng, antioksidanter, BIO X20 og xylitol. 
  • Kickup Strong Portion: Inneholder et sterkt hint av krydder, vitaminer, mineraler, ginseng og koffein. 
  • Kickup Soft Mint: Inneholder mer enn 20 aktive emner som blant annet ginseng, guarana, vitaminer, antioksidanter og BIO X20.
  • Kickup Original: Inneholder ginseng, Bio X20, guarana, vitaminer, antioksidanter og mineraler.