KickUp

KickUp er en nikotinfri snus som verken inneholder tobakk eller nikotin. Likhetene med vanlig snus er kun den gjenkjennelige dosen under leppen.

KickUp snus kommer i mange ulike smaker, og inneholder guarana, ginseng, vitaminer og mineraler i stedet for tobakk og nikotin. Alle disse har svart te som base - perfekt for alle som ønsker å slutte med tradisjonell snus eller trappe ned på nikotininntaket.

Nikotinfri snus

KickUp er et nikotinfritt alternativ til nikotin og tobakk, og passer for alle som ønsker å slutte å snuse eller som ønsker et alternativ til vanlig snus. Produktet inneholder i stedet vitaminer, mineraler og koffein, og i Sverige omtales KickUp som “urtesnusen”.

Noen av produktene inneholder ginseng og koffein, og bør unngås dersom du er gravid eller ammende.

Det er Winnington som står bak KickUp - et produkt de har utviklet i samarbeid med forskere. Snusen skal gi deg energi og tilføre kroppen vitaminer og mineraler, samtidig som den gir deg den samme følelsen, smaken og opplevelsen som tradisjonell snus.

Kickup Les mer

KickUp Real White Mint er et nikotin og tobakksfritt alternativ som inneholder vitaminer og mineraler. Real White har også en helt hvit pose.

(57,90 kr/st) 579,00 kr Kjøp
Kickup Les mer

KickUp Strong Portion er en tobakk og nikotinfri snus som inneholder vitaminer, mineraler og ginseng! Smaken er sterk og mye hint av krydder!

(56,90 kr/st) 569,00 kr Kjøp
Kickup Les mer (56,90 kr/st) 569,00 kr Kjøp