Klint

For deg som ønsker en All White snus er Klint nicotine pouches en nyhet på markedet. Klint er poser med helhvit snus som kommer i mange forskjellige smakstilsetninger. Porsjonene kommer i enten slim eller mini format, noe som gir en diskret passform.
Nyhet Klint Passionfruit S3 Klint Les mer

Fra snusprodusenten Habit Factory in Sweden AB kommer KLINT Passionfruit S3. Dette er en normal styrket all white porsjonssnus i formatet slim, med frisk og sødmefylt smak av eksotiske frukter.

(49,90 kr/st) 499,00 kr Kjøp
Nyhet Klint Liquorice S4 Klint Les mer

Den svenskproduserte snusen KLINT Liquorice S4 er en ekstra sterk all white snus. Her kombineres søtt med salt i en tydelig smak av lakris. Slim-formatets smale poser sørger for en diskré passform.

(49,90 kr/st) 499,00 kr Kjøp
Nyhet Klint Honeymelon S4 Klint Les mer (49,90 kr/st) 499,00 kr Kjøp
Nyhet Klint Freeze Mint S5 Klint Les mer (49,90 kr/st) 499,00 kr Kjøp
Nyhet Klint Pomegranate S3 Klint Les mer (49,90 kr/st) 499,00 kr Kjøp
Nyhet Klint Polar Mint S4 Klint Les mer (49,90 kr/st) 499,00 kr Kjøp
Nyhet Klint White Mulberry S3 Klint Les mer (49,90 kr/st) 499,00 kr Kjøp

Hvilke smaker finnes?

Til forskjell fra tradisjonell snus er Klint en helhvit snus.. Klint all white er laget av en base av plantefiber, vann og nikotin. Denne er tilsatt et stort utvalg av ulike friske aromaer, som klassisk mint og lakris, og mer fruktige smaker som granateple og pasjonsfrukt. Andre tilgjengelige smaker av Klint All White er:

  • Fresh lime
  • Honningmelon
  • Morbær
  • Rosé og røde bær
  • Blå bær

Et godt alternativ til tradisjonell snus

Siden Klint helhvit snus er tørrere enn vanlig snus, renner den ikke like mye som fuktig brun snus. Dette gjør at smaken varer lenger, og at det er lettere å unngå misfarging av tennene. Klint er det første varemerket som er produsert av Habit Factory.


Hvor mye nikotin er det i Klint snus?

Noen smaker er mer krydret enn andre, men det er nikotininnholdet som avgjør styrken på snusen. Nikotininnholdet i Klint snus varierer fra 6 til 16 mg/g nikotin, og Klint styrke angis med et siffer fra 1 til 4. Det vil si at 1 er den svakeste varianten, mens 4 er den sterkeste utgaven av Klint snus.

De helhvite nikotinposene uten tobakk gir en kontrollert dosering av nikotinet, og både smaken og frigjøringen av nikotinet er designet for å vare lenge.