Klint

For deg som ønsker en All White snus er Klint nicotine pouches en nyhet på markedet. Klint er poser med helhvit snus som kommer i mange forskjellige smakstilsetninger, og helt uten tobakk. Porsjonene kommer i enten slim eller mini format, noe som gir en diskret passform.

Hvilke smaker finnes?

Til forskjell fra tradisjonell snus er Klint helt uten tobakk. Klint all white er laget av en base av plantefiber, vann og nikotin. Denne er tilsatt et stort utvalg av ulike friske aromaer, som klassisk mint og lakris, og mer fruktige smaker som granateple og pasjonsfrukt. Andre tilgjengelige smaker av Klint All White er:

  • Fresh lime
  • Honningmelon
  • Morbær
  • Rosé og røde bær
  • Blå bær

Et godt alternativ til tradisjonell snus

Siden Klint helhvit snus er tørrere enn vanlig snus, renner den ikke like mye som fuktig brun snus. Dette gjør at smaken varer lenger, og at det er lettere å unngå misfarging av tennene. Klint er det første varemerket som er produsert av Habit Factory.


Hvor mye nikotin er det i Klint?

Noen smaker er mer krydret enn andre, men det er nikotininnholdet som avgjør styrken på snusen. Nikotininnholdet i Klint snus varierer fra 6 til 16 mg/g nikotin, og Klint styrke angis med et siffer fra 1 til 4. Det vil si at 1 er den svakeste varianten, mens 4 er den sterkeste utgaven av Klint snus.

De helhvite nikotinposene uten tobakk gir en kontrollert dosering av nikotinet, og både smaken og frigjøringen av nikotinet er designet for å vare lenge.