Kozmo

Kozmo snus er helhvit snus, som består av plantefiber og en liten mengde lys tobakk. Porsjonsposene er ikke etterfuktet, som gjør dem tørrere på utsiden. Kozmo snus renner derfor mindre, og gir en jevn og langvarig smak.
Filter:
Styrke
  • normal (1)
  • strong (1)
Format
  • slim (2)
Smak
  • mint (2)
Søk:
Kozmo Superwhite Cool Mint S2 Kozmo Les mer Kozmo Superwhite Cool Mint S2 er en frisk og spennende snus med smak av både mynte og peppermynte. (49,90 kr/st) 499,00 kr Kjøp
Kozmo Superwhite Mintastic S4 Kozmo Les mer Kozmo Superwhite Mintastic S4 er en klassiker for de som er glad i snus med en frisk smak av mint. Dette er en sterk mintsnus. (49,90 kr/st) 499,00 kr Kjøp

Kozmo Superwhite

Porsjonssnusen Kozmo Superwhite kommer i fem forskjellige smaker med ulik nikotinstyrke. Alle variantene er all white slim snus med smale og diskré Kozmo nikotinposer med god passform.


Kozmo Superwhite Mintastic S2 og S4

Denne snusen har en frisk smak av mint med innslag av peppermynte. Mintastic finnes i to ulike styrker. S2 har et nikotinnivå på 12 mg/g. Dette regnes for vanlig nikotin snus, og er klassifisert som normal snus. S4 er en ekstra sterk variant med en styrke på 16 mg/g.


Kozmo Superwhite Mango Twist S4

Som navnet tilsier, har Kozmo Superwhite Mango Twist en tydelig smak av mango. Hint av sterk chili gir en ekstra tvist til aromaen. Denne snusen har en nikotinstyrke på 16 mg/g og er klassifisert som ekstra sterk snus.


Kozmo Superwhite Lakris Chill S4

Lakris Chill har en smak av både søt og salt lakris med antydning til mint. Den har en nikotinstyrke på 16 mg/g og er i kategorien ekstra sterk snus.


Kozmo Superwhite Cool Mint S2

En smak av mint og peppermynte karakteriserer Cool Mint. Nikotinnivået er 12 mg/g, kategoriserer den som normal snus.


Kozmo Superwhite Sicilian Crush S4

Sicilian Crush har en tydelig smak av forskjellige sitrusfrukter. Dette er en ekstra sterk snus med et nikotininnhold på 16 mg/g.