Lundgrens snus

Kjøp Lundgrens snus til gode priser og rask levering rett hjem.

Ønsker du å lære mer om Lundgrens snus? Klikk her.

Lundgrens snus er et premiummerke produsert av Fiedler & Lundgren. Lundgrens er kjent for å heve standarden i tobakksbransjen, med en håndverkstradisjon og nye produkter. 

Akkurat nå finner du to av Lundgrens mest bestselgende smaker i sortimentet vårt: Lundgrens Skåne Hvit S2, Lundgrens No2 Skåne Strong Hvit S4 og Lundgrens Västkusten Hvit S2. 

Lundgrens Lundgrens Rimfrost S4

Helhvit snus

Styrke

Ekstra sterk

Produkttype

Helhvit snus

Format

Original

Smak

Mint

690,00 kr 69,00 kr/boks Kjøp
Lundgrens Lundgrens Rimfrost S6

Helhvit snus

Styrke

Ekstra sterk

Produkttype

Helhvit snus

Format

Original

Smak

Mint

690,00 kr 69,00 kr/boks Kjøp
  2 av 2 produkter

Lundgrens snus

Lundgrens er snus av høy kvalitet. Produsenten har introdusert flere nye snustyper de siste årene, inkludert den perforerte posen. Dette er en snuspose med hull som fremhever smaken raskere, uten å renne ut. I tillegg er posen kledd i en myk fleece som ikke gnisser under leppen.

Det siste fra Lundgrens er flexdekselet. Dette er et helt ny deksel laget av en bevegelig membran, som gjør at lokket utvider seg for større oppbevaring av brukte snusposer. Dette er det mest romslige lokket på markedet, med plass til opptil 20 poser. 


Smaker fra Sverige

Hvert produkt fra Lundgrens er en hyllest til en region i Sverige, med smaker som vekker forbindelser til svenske regioner. 

Lundgrens er nå tilbake på det norske markedet med 2 av sine mest populære smaker: Lundgrens Skåne Hvit S2 er en klassisk white porsjonssnus, som kommer i normalt format og har en smak av svensk barskog og modne skogsbær. Lundgrens Västkusten Hvit S2 har smak av nype og lyng, som gir en tradisjonell karakter. 

  • White porsjonssnus
    • White porsjonssnus er ikke etterfuktet, noe som betyr at de renner mindre enn vanlig original snus. Snusposene er tørrere på utsiden, men har et fuktig innhold. Dette gjør at snusen ligger bra under leppen, og gir en langsom, men jevnere, nikotin- og smak. 
       

Fiedler & Lundgren

Lundgrens er et premium- og tradisjonsrikt snusmerke fra den svenske produsenten Fiedler & Lundgren. Samuel Fiedler fikk tillatelse til å produsere snus i Sverige allerede i 1783. På denne tiden var løssnus den største trenden, mens luktesnus var på vei ut. På begynnelsen av 1800-tallet bygget selskapet en fabrikk i Gøteborg, og produksjonen tok fart. I 1809 ble det produsert tre tonn snus, mens det i dag produseres omtrent 22 tonn årlig.

Produkter av høyeste kvalitet

Den svenske snusprodusenten Fiedler & Lundgren er kjent for produkter av høy kvalitet. De følger ikke bare internasjonale krav til innhold i snus, men har også innført interne og strengere kvalitetskontroller. 

I produktene brukes kun tobakksblader av høyeste kvalitet, og smakstilsetningene blir nøye overvåket for å sikre en jevn og langvarig smak i hver eneste porsjon. 

De mest populære produktene i sortimentet er Lundgrens, Mocca og Granit. Disse kan du bestille rett hjem til gode priser fra Snushjem.