Om Snushjem

Vårt mål er alltid å gjøre deg så fornøyd som mulig. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du lurer på noe om oss eller våre produkter.​

Vi har tobakksvarer i alle prisklasser. Vi har alle de mest kjente produktene du finner i butikken, men også tobakkstyper du nok aldri har hørt om før. Med oss ​​møtes alle produsentene på samme vilkår, og vi jobber sammen med alle etablerte leverandører. Med over 100 000 fornøyde kunder i Sverige, kan vi holde et stort utvalg som vokser daglig og gi deg det utvalget du forventer.

Hvis du vil vite mer om snushistorie, kan du lese mer om svensk snus her.
Vi er utrolig glade for våre kunder, og vi vet hva som gjør at du vil komme tilbake til oss. Følgende ting vi jobber daglig for å forbedre:

  • Friskhetsgaranti og utfordrende lave priser
  • Et stort utvalg - Sveriges største
  • Høyeste kvalitetstjeneste via telefon og e-post


Tobakk er et voksent produkt

Vi er strenge på å overholde aldersgrensen på kjøp av tobakk. For maksimal sikkerhet kontrolleres hver bestilling manuelt mot et register. Tobakkprodukter er ikke for mindreårige, og selvfølgelig tar vi ansvar for at tobakkelovgivningen følges.

Om vårt lager

Granada - en norsk familiebedrift

Like utenfor Halden i en stor bygning ligger det familieeide selskapet Granada AS. Selskapet, som spesialiserer seg på logistikk og kundeservice primært for e-handelsselskaper, driftes av Kathrine Garder Andersen.

Kathrine er ikke bare den personen som kan mest om logistikk og kundeservice, men er også eier og datter til gründer Carl-Martin Garder. Kathrins far grunnla selskapet i 1985 etter å ha vært involvert i å avvikle et større postordrefirma. Hans erfaring fra innsiden av postordre ga ham ideen om å starte et selskap med fokus på å hjelpe andre postordrefirmaer med lagring, logistikk og kundeservice. Fra begynnelsen av visste Carl-Martin at kundefokus og god service ville gi en verdifull tjeneste til flere enn ett selskap via outsourcing. Det var denne ideen som i tide utviklet seg til hva Granada AS er i dag.

Samme år fullførte Kathrine videregående skole og begynte sammen med sin far i Granada. Hun overtok selskapet i 1990 og har klart det siden da. Selskapet er fortsatt 100% familieeid og opererer fortsatt etter prinsippene satt av Kathrins far. Neste generasjon, Kathrins to voksne barn, er begge involverte i virksomheten. 4. generasjon kom i Mars 2018, så kanskje hun også blir involvert i Granada om noen år?

Granada har vært med på den teknologiske reisen fra postordre til e-handel. Nye IT-systemer og nye kanaler som facebook og chat har kommet med årene, men kjernen i Granada som et verdiskapende selskap som yter god service og har kundefokus forblir.

Les mer om Granada her: www.granada.no