Ring oss+47 80 02 51 75 Idag: 09.00-17:00

Qvitt

Kjøp Qvitt til gode priser og rask levering rett hjem.

Ønsker du å lære mer om Qvitt? Klikk her.

Qvitt snus er en nikotinfri snus produsert av Gotlandssnus. Snusen er tilgjengelig i fire forskjellige smaker: Qvitt Original, Qvitt Salmiak og Qvitt Wild Mint. Snusen er fri for tobakk og nikotin.

Hos Snushjem finner du et stort utvalg snus på nett til gode priser. Vi leverer rett hjem til deg i løpet av få dager. Merk at du som er gravid eller ammende ikke skal bruke Qvitt, fordi produktet inneholder ginseng. 

Filter:
Styrke
  • nikotinfri (2)
Format
  • original (2)
Smak
  • lakris (1)
  • tradisjonell (1)
Søk:
Qvitt Qvitt Salmiak

Nikotinfri snus

Styrke

Nikotinfri

Produkttype

Nikotinfri snus

Format

Original

Smak

Lakris

559,00 kr 55,90 kr/boks Kjøp
Qvitt Qvitt Original

Nikotinfri snus

Styrke

Nikotinfri

Produkttype

Nikotinfri snus

Format

Original

Smak

Tradisjonell

559,00 kr 55,90 kr/boks Kjøp
  2 av 2 produkter

Qvitt Nikotinfri Snus

Qvitt snus produseres av Gotlandssnus, en svensk snusprodusent som ble etablert i 2000 med mål om å lage førsteklasses snusprodukter. Produsenten lager både vanlig snus og en nikotinfri produktlinje. Produksjonsprosessen er preget av fokus på kvalitet og råvarer. 

Qvitt snus er et snusprodukt uten tobakk og nikotin. Det er et alternativ til tradisjonell snus, og er et alternativ for deg som ønsker å slutte å snuse. Den smaker og føles som vanlig snus fordi ingrediensene etterligner effekten man får av tobakk og nikotin. 

Snusen inneholder blant annet ginseng, grønn te og fluor, som kan gjøre brukeren fokusert og våken. Merk at snusen ikke skal brukes av gravide eller ammende fordi den inneholder ginseng. 

  • Qvitt Original: Original er en nikotinfri snus med smak av tradisjonell snus. Den kommer i originale porsjonsposer med god passform, og er tilsatt mint, sitrus og bergamott, akkurat som i vanlig snus. Snusen inneholder ginseng som synes å virke oppløftende, i tillegg til fluor som kan bidra til å forbedre oral hygiene. 
  • Qvitt Salmiak: Snusen har en salt smak av salmiakk og undertoner av anis og kommer i originale porsjonsposer. Som de andre produktene i Qvitt-serien er dette en snus av høy kvalitet, tett pakket for en best mulig passform under leppen.
  • Qvitt Wild Mint: Wild Mint er en snus med velbalansert myntsmak med ville urter. Også denne snusen kommer i tettpakkede, originale porsjonsposer, utformet for å gi samme passform som tradisjonell snus.