Shiro

Kjøp Shiro til gode priser og rask levering rett hjem.

Filter
Viser 0 av 0 artikler
Shiro slutter å eksistere som helhvit snusmerke fra PMI og blir erstattet av RUSH og ZYN. ZYN och RUSH kommer i flere ulike smaker, og har ulikt innhold av nikotin.

Ordet «shiro» betyr hvit på japansk, som er et passende merkenavn for denne helhvite porsjonssnusen. Dette hvite snus er framstilt av rene plantefibre og tilsatt nikotin. Shiro inngår i en ny kategori som kun inneholder en liten dose vasket og raffinert tobakk.

Hva er Shiro all white snus?

Med sitt balanserte fuktinnhold vil Shiro All White snus renne minimalt. Den vil dermed gi mindre misfarging av tennene enn tradisjonell brun snus. Shiro kommer dessuten iet slim-format gir en komfortabel passform og et litt mer diskré inntrykk. Hvit snus som selges i Norge inneholder omtrent 1 % lys tobakk, men dette vil ikke merkes på smaken.

Hvilke smaker og styrker finnes Shiro i?

Shiro hvit snus finnes i flere forskjellige smaker. Frisk mint er en mye brukt smak i hvit og helhvit snus, som for eksempel Shiro No3 Tingling Mint All White Slim S4 eller Cooling Mint S2, som begge er alternativer med en frisk og varig mintsmak. Hvis man ønsker et mer fruktig innslag, er Shiro No6 Sour Berry S2 en søt og syrlig variant med smak av røde bær.

Hvor mye nikotin har Shiro?

Shiro kommer i styrkene normal, sterk og ekstra sterk. Bokstaven S med etterfølgende nummer markerer nikotininnhold, fra lavt til mer intenst. Av Shiro-variantene i vårt sortiment er No3 Tingling Mint S4 den med høyest nikotininnhold på 15,5 mg/g. For et svakere alternativ vil No1 Fresh Mint S2 være mer passende, med et nikotininnhold på 8 mg/g.

Her får du kjøpt Shiro snus som enkeltboks eller i pakker på 5, 10, 15 eller 30 bokser.