Ring oss+47 80 02 51 75 Idag: 09.00-16:00

Shiro

Ordet «shiro» betyr hvit på japansk, som er et passende merkenavn for denne helhvite porsjonssnusen. Dette hvite snus er framstilt av rene plantefibre og tilsatt nikotin. Shiro inngår i en ny kategori som kun inneholder en liten dose vasket og raffinert tobakk.
Filter:
Styrke
  • extra strong (1)
  • normal (4)
  • strong (3)
  • ultra strong (2)
Format
  • slim (10)
Smak
  • bær (2)
  • frukt (1)
  • lakris (1)
  • mint (6)
Søk:
Shiro No3 Tingling Mint Slim S5 Shiro Les mer Shiro No3 Tingling Mint Slim S5 (mer nikotin en Tingeling Mint S4) har en kraftig smak av mint avrundet med et hint av wintergreen. Dette er en helhvit variant i slim porsjoner og ultra sterk nikotinstyrke. Nyhet i Norge! (54,90 kr/st) 549,00 kr Kjøp
Shiro No2 Cooling Mint Slim S3 Shiro Les mer Shiro Flavor No2 Cooling Mint Slim S3 har en smak av mint med noter av mentol. Dette er en helhvit variant i slim porsjoner med en sterk nikotinstyrke. Nyhet i Norge! (54,90 kr/st) 549,00 kr Kjøp
Shiro No8 Smooth Liquorice All White Slim S3 Shiro Les mer (54,90 kr/st) 549,00 kr Kjøp
  10 av 10 produkter

Hva er Shiro all white snus?

Med sitt balanserte fuktinnhold vil Shiro All White snus renne minimalt. Den vil dermed gi mindre misfarging av tennene enn tradisjonell brun snus. Shiro kommer dessuten iet slim-format gir en komfortabel passform og et litt mer diskré inntrykk. Hvit snus som selges i Norge inneholder omtrent 1 % lys tobakk, men dette vil ikke merkes på smaken.


Hvilke smaker og styrker finnes Shiro i?

Shiro hvit snus finnes i flere forskjellige smaker. Frisk mint er en mye brukt smak i hvit og helhvit snus, som for eksempel Shiro No3 Tingling Mint All White Slim S4 eller Cooling Mint S2, som begge er alternativer med en frisk og varig mintsmak. Hvis man ønsker et mer fruktig innslag, er Shiro No6 Sour Berry S2 en søt og syrlig variant med smak av røde bær.


Hvor mye nikotin har Shiro?

Shiro kommer i styrkene normal, sterk og ekstra sterk. Bokstaven S med etterfølgende nummer markerer nikotininnhold, fra lavt til mer intenst. Av Shiro-variantene i vårt sortiment er No3 Tingling Mint S4 den med høyest nikotininnhold på 15,5 mg/g. For et svakere alternativ vil No1 Fresh Mint S2 være mer passende, med et nikotininnhold på 8 mg/g.

Her får du kjøpt Shiro snus som enkeltboks eller i pakker på 5, 10, 15 eller 30 bokser.