Gladnyhet: Nå lanserer vi Vipps

Gladnyhet: Nå lanserer vi Vipps

For den aller beste kundeopplevelsen og forbedre kundelojalitet har Snushjem gleden av å kunne tilby Vipps som betalingsalternativ. For å være best på nett må handleopplevelsen være så rask og smidig som mulig. Nå med Vipps gjør vi betalingen enda enklere for våre kunder. Dette selvfølgelig uten at det går utover tryggheten.

Vipps er et meget etterlengtet alternativ for Snushjems kunder, og er Norges nest mest populære betalingsalternativ ved kjøp online. (Kilde: Nets)

Raskere, enklere og tryggere

Servicekravene til salg og levering på nett øker og Snushjem må derfor alltid være i forkant for å kunne tilby de beste løsningene. Snushjem er derfor meget stolte av:

  • Nytt moderne automatisert lager sentralt i Oslo lokalisert nært våre transportører.
  • Enkel og oversiktlig hjemmeside der du finner det du ønsker raskt med det beste utvalget.
  • De beste betalingsalternativ som kort, faktura og nå Vipps
  • De raskeste fraktmetodene som Porterbuddy, Instabox og Posten

Alt dette uten at det går utover sikkerhet eller trygghet. På østlandet hvis du bestiller før klokken 14.00 mandag til fredag, får du din pakke levert samme kveld med Porterbuddy eller Instabox.

Betalingstrygghet og aldersverfifisering

Hos Snushjem er kundens sikkerhet viktig i tillegg til at vi kun selger våre produkter til voksne over 18 år. Vi ber derfor kunden om personnummer i forbindelse med kjøp. Dette for å verifisere kundens alder og for å kunne tilby betalingsutsettelse og faktura. Person og kredittopplysninger slettes automatisk fra vårt system etter kontroll.

Trygg E-Handel

Snushjem er sertifisert hos Trygg E-Handel. Med dette menes at vi oppfyller Trygg E-Handels 12 krav til sikker nettbutikk slik at kundene kan føle seg helt trygge med å handle hos oss. Mer info finner du på Trygg E-Handels hjemmesider.