Julen 2020. Info og leveringsfrister.

Julen 2020. Info og leveringsfrister.

For å sikre at våre kunder får sin snus levert i god tid før julaften har Snusmagasinet satt opp informasjon om leveringsfrister og åpningstider for julen 2020.

Vi ønsker å benytte sjansen til å takke alle våre nye og gamle kunder og ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år.


Leveringsfrister julen 2020

Posten - Pakke i postkassen
Pakke i postkasse skal ifølge Bring gå som normalt gjennom julen, men de nevner at det må tas høyde for store volumer og at dette kan resultere i en dag ekstra. Vi anbefaler at man bestiller litt før fristen for å være på den sikre siden.

Frist å bestille innen utgangen av 17. desember.

Posten - Servicepakke postkontor/post i butikk
Dersom du ønsker din pakke levert for henting på nærmeste postkontor/post i butikk må det påberegnes 1-2 dager ekstra leveringstid fra 25. november til 31. desember.

Frist å bestille før: 15 til 21 desember, alt etter hvor i landet pakken skal sendes. Info om postens frister finner du her.

Porterbuddy - Superrask levering rett til døren
Porterbuddy har frist helt frem til og med 22. desember. Leveringen skjer påfølgende virkedag mandag til fredag. Porterbuddy leverer til Oslo, Akershus, Østfold, Buskerud, Bergen, Stavanger og nå også Trondheim.

For Oslo er fristen til og med 23. desember før klokken 12.00. Da får du levering samme dag.

Leveringer med Porterbuddy skjer mellom klokken 17.30 til 19.00, eller mellom 19.30 til 21.30.​


Informasjon om lager og kundeservice

Åpningstider lager
Vårt lager pakker og sender varer i hele desember med unntak av høytid og helg. Vi vil sette inne ekstra ressurser skulle det melde seg behov for dette. Følgende datoer vil vårt lager holde stengt. 24-27. desember og 1-3. januar.

Åpningstider kundeservice
Vi kundeservice holder åpent gjennom hele julen med følgende unntak:

Lille julaften har vi åpent fra 9-17.
24 til 27 desember er vi stengt.
Nyttårsaften og 1. nytårsdag stengt.
 
Telefon: 80 02 51 74    Man–Tors 09–19, Fre 09–17 og Søn 09–12. Kontakt oss
Vi behandler nå rekordmange ordre. Dette skaper et ekstra trykk på kundeservice noe som gjør at enhver forespørsel kan ta noe ekstra tid å få svar på. Det vanligste spørsmålet de får er hvor er min forsendelse? Dette kan du selv spore via transportøren direkte. Info finner du på sendingsbekreftelsen i din epost.

Vi i Snushjem.no ønsker alle en riktig god jul og godt nyttår!