Ring oss+47 80 02 51 75 Idag: 09.00-17:00
Snusens dag

Snusens dag 24. oktober 2019 - Slik feirer vi!

Endelig får snuserne sin egen dag: Snusens dag eller "World Snus Day" for våre internasjonale lesere. Snusmagasinet har sett litt nærmere på hvordan man feirer denne høytiden.

Hvorfor Snusens dag den 24. oktober?

Den 24. oktober virker å være godt dokumentert som Verdens snusdag selv om vi ikke har funnet årsaken til dette, men det funker for oss. Det skader ikke å feire andre dager også! Ifølge Verdens Helseorganisasjon dør ca 7 millioner mennesker hvert år av røykerelaterte sykdommer. Vi tar en snus 24. oktober for å inspirere folk til å velge et tryggere nikotinalternativ.

Årets vinnere av Snus VM kåres

Snusbolaget vil i år presentere vinnerne av Snus VM på Snusens dag. Deltakerne i årets Snus VM kommer både fra Norge og Sverige. Selvsagt har vi i Snusmagasinet forsøkt å lure ut litt informasjon om vinnerne, men juryen holder dessverre tett på informasjonen. Vi får vente i spenning til Snusens dag.

Stolte snusere - #Snusensdag

Hvordan kan man feire Snusens dag 2019? Snusens store dag kommer til å bli feiret og gitt oppmerksomhet på sosiale medier. Blant annet så har et spesielt "Snusens dag" emblem blitt laget for Facebook. Du finner dette her.

Hvordan feirer du snusens dag?

Ettersom det er første gang Snusens dag offisielt feires, lurer vi i Snusmagasinet på hvordan DU feirer? 
Kommenter gjerne nedenfor