Ring oss+47 80 02 51 75 Idag: 09.00-17:00
Velo erstatter Lyft

Velo erstatter Lyft

Suksesshistorien med nikotinposer (All White Snus) fortsetter i 2020. Som et bevis på dette kommer BAT, British American Tobacco, til å konsolidere sine produkter under navnet Velo. Når dette skjer i Norge er ennå ikke bestemt. I Norge går disse produktene under merkenavnet Epok. Se oppdatering på slutten av artikkelen.


EPOK FINNER DU HER

Nikotinposer tar markedsandeler fra snusen. De inneholder nikotin, men tobakken er erstattet av plantefiber. De er lette å bruke: man plasserer dem enkelt under overleppen, og vel på plass kjennes posten ut som vanlig snus. At posene er diskrete og ikke renner er også noe som har slått ann hos konsumentene. Posene holder seg hvite før, under og etter bruk.

Vi hos Snusmagasinet er overbeviste om at nikotinposen vil vokse videre i 2020. Et tegn på den utviklingen er at produsenten BAT nå altså melder at de vil konsolidere sine produkter under det nye navnet Velo.

– Konsumentene vil ha merker som de kjenner igjen og kan kjøpe hvor som helst i verden, sier Kingsley Wheaton, Chief Marketing Officer hos BAT i en pressemelding. På denne måten kan vi enklere formidle vårt budskap om de alternativene vi tilbyr til sigaretter.

BAT er produsent av internasjonalt populære varemerker som Lyft og Epok. Lyft selges blant annet i Sverige, Tyskland og Storbritannia med smaker som Lyft Mint og Ice Cool. Epok er markedsledende i Norge.

Her kan du se hvordan Velo ser ut i USA.

Oppdatering April 2021: Tobacco Company R.J. I 2020 kjøpte Reynolds det hvite snusmerket Dryft. Dryft heter nå Velo Max. Les mer og se de nye Velo snusbokser her