Ring oss+47 80 02 51 75 Idag: 09.00-16:00

The Lab

The Lab snus ble fremstilt av Swedish Match i samarbeid med snusere og forskere. Målet var å skape en ny og original snus. The Lab ble raskt populær og finnes i dag mange forskjellige smaker og formater. 

Noen av produktene i The Lab-serien er The Lab 06 Extra Strong og The Lab 07 Extra Strong White

Filter:
Styrke
  • extra strong (2)
  • strong (3)
Format
  • slim (5)
Smak
  • krydder (1)
  • mint (1)
  • tradisjonell (3)
Produkttype
  • porsjonssnus (2)
  • white porsjon (3)
Søk:
The Lab 06 Extra Strong The Lab Les mer

The Lab 06 Extra Strong Porsjon har høyt nikotininnhold og smak av nøtter, krydder og urter.

(76,90 kr/st) 769,00 kr Kjøp
The Lab 07 Extra Strong White The Lab Les mer

The Lab 07 Extra Strong White porsjonssnus er er en del av serien "The Lab" og har et høyt nikotininnhold. 07 har smak av blomster og urter.

(76,90 kr/st) 769,00 kr Kjøp
The Lab 02 Strong The Lab Les mer (76,90 kr/st) 769,00 kr Kjøp
The Lab 05 Strong White The Lab Les mer (76,90 kr/st) 769,00 kr Kjøp
The Lab 12 Blue White Dry The Lab Les mer (77,90 kr/st) 779,00 kr Kjøp
  5 av 5 produkter

Historien til The Lab

The Lab ble fremstilt i et samarbeid mellom Swedish Match, forskere og snusere, med et mål om å skape en ny og original snus. Resultatet ble The Lab Series: To snussorter med en naturlig karakter av tobakk og innslag av urter, eik og sedertre. Snusposene fikk også en ny og avlang form. 

 

Navnet The Lab kommer fra utviklingsarbeidet og numrene på produktene er de samme kodenavnene som ble brukt for å skille blandingene fra hverandre under produksjon. I dag finnes The Lab i mange forskjellige smaker og formater, blant annet:


The Lab og Swedish Match

The Lab er en snusserie som produseres av Swedish Match, den markedsledende produsenten av snus i Skandinavia. Swedish Match har mange bestselgende merkevarer i sortimentet, inkludert General, Onico og Nick & Johnny

 

Snusserien The Lab består av flere ulike produkter, fra tobakkssmaker til mint - alle i en smalere slimporsjon. Porsjonsposene er Non Drip, noe som betyr at snusen slipper gjennom mer smak, samtidig som det renner mindre enn fra vanlige porsjonsprodukter. 


The Lab - All White Snus

All White-kategorien er i dag etablert, og The Lab tilbyr flere produkter i helhvite formater. All White snus består av vasket tobakk, en meget liten mengde tobakk, eller en blanding av cellulose og tobakk. 

 

All White-produktene er annerledes fordi de inneholder et lavere fuktighetsnivå. Dette gjør dem tørrere og mindre rennende. All White passer for snusere som ønsker å unngå misfarging av tenner og som ikke foretrekker den karakteristiske tobakkssmaken på tradisjonell snus.