Thunder

Kjøp Thunder til gode priser og rask levering rett hjem.

Filter
Viser 0 av 0 artikler
Thunder snus er et merke fra V2 Tobacco som lager ekstra sterk snus. Alle Thunder-varianter gir en kraftig opplevelse, både i smak og effekt. Grunnlaget for Thunder snus er en svensk oppskrift som produserer en klassisk og sterk tobakkaroma. Thunder tilbyr smaker for de som foretrekker sterk snus.

Hva er Thunder snus?

Thunder er produsert av V2 Tobacco i Danmark. Dette er altså et dansk selskap, men de lager snus etter den svenske tradisjonen. Grunnen til at Thunder er så sterk som den er, er at den lages med en større mengde tobakkblader enn vanlig.

V2 Tobacco produserer snus av lufttørket tobakk – hovedsakelig fra Asia. Ellers brukes vann, salt som smakstilsetning og natriumkarbonat for å gi snusen karakter. Utover det brukes midler som gjør at snusen holder på fuktigheten, i tillegg til andre smakstilsetninger. 

Snushjem har per nå Thunder X Slim White Dry Porsjon i vårt sortiment. Thunder X-serien er blant de sterkeste fra Thunder snus. Du kan lese mer om denne snusens egenskaper under. 

Når kommer min Thunder snus?

Vi har leveringstid 1-3 virkedager, uansett hvor i Norge du bor. Hvis leveringstiden er over 3 virkedager, og du ennå ikke har blitt varslet, er det alltid best å kontakte oss. Vi er ansvarlige for pakken fram til den er levert til deg. 

Kontakt kundeservice +47 80 02 51 75 eller send e-post til info@snushjem.no