zone X

Nye zone X snus er en helhvit snus med nikotin og friske smakstilsetninger. zone X er pakket i porsjonsposer i et diskret format og passform. Produsenten har tatt i bruk innovativ teknologi for å lage en snus som gir en frisk og langvarig smaksopplevelse.
Nyhet zone X No1 Mint Breeze S2 zone X Les mer zone X No1 Mint Breeze S2 er en slim hvit snus med en søt smak av mynte sammen med et hint av mentol, blir det en perfekt kombinasjon for en fin og langvarig smaksopplevelse. (59,90 kr/st) 599,00 kr Kjøp
Nyhet zone X No2 Cold Blast S4 zone X Les mer zone X No2 Cold Blast S4 er en ekstra sterk hvit snus med en forfriskende smak av peppermynte og mentol sammen med en kjølig og et langvarig iskaldt sting.  (59,90 kr/st) 599,00 kr Kjøp
Nyhet zone X No3 Berry Fresh S2 zone X Les mer (59,90 kr/st) 599,00 kr Kjøp
Nyhet zone X No4 Berry Fresh S4 zone X Les mer (59,90 kr/st) 599,00 kr Kjøp
Nyhet zone X No5 Cosmic Blast S4 zone X Les mer (59,90 kr/st) 599,00 kr Kjøp
Nyhet zone X No6 Havana Breeze S2 Zone X Les mer (59,90 kr/st) 599,00 kr Kjøp

Hva er zone X?

zone X helhvit snus produseres i hjertet av Småland (Sverige) , og lages av ingredienser med høy kvalitet. Denne snusen er sammensatt av bambusfiber, nikotin, vann og ulike aromaer. Kombinasjonen av bambusfiber og vann gir en blanding med balansert fuktighet, og en tørrere blanding. Dette er en snus som renner mindre, og på den måten fører til mindre misfarging av tenner.


Hvilke zone X smaker finnes?

zone X All White snus kommer med tre ulike smaker som alle inneholder enten mint eller mentol for en frisk smak. Snusen er tilsatt ulike smaker for å få en smaksprofil som er frisk og moderne.

  • Cold Blast - mentol og pepermynte
  • Mint Breeze - mentol og mint
  • Berry Fresh - mint og solbær
  • Havana Breeze - sitron og mint
  • Cosmic Blast - frukt og citrus

Hvor mye nikotin er det i Zone X?

zone X styrke angis ut i fra hvor mye nikotin snusen inneholder. Helhvit snus fra zone X kommer i tre ulike kategorier, medium, sterk og ekstra sterk, og alle smaker kan fås i to styrker. Det vises visuelt på boksen hvor sterk snusen er, i form av fargede prikker.

zone X nicotine pouches inneholder mellom 5 mg/g og 10 mg/g nikotin, hvor medium med 5 mg/g regnes som den svakeste. Sterk inneholder 9 mg/g nikotin, mens ekstra sterk inneholder 10 mg/g. Alle bokser inneholder 24 porsjoner med snus.