Ring oss+47 80 02 51 75 Idag: 09.00-17:00

Mocca

Kjøp Mocca til gode priser og rask levering rett hjem.

Ønsker du å lære mer om Mocca? Klikk her.

Mocca er en minisnus som produseres av Fiedler & Lundgren, og kommer i smakene lakris og mint. Den har et lavere nikotininnhold og blir ofte oppfattet som søt fordi den byr på en svak tobakkssmak med naturlig sødme. 

Mocca snus gir en langvarig smak, hvor smaken kommer langsomt med en mild nikotinleveranse. De små porsjonsposene plasseres under leppen, og er tørre slik at de varer enda lenger. 

Filter:
Søk:

Mocca snus

Mocca snus er mild i liten størrelse. Takket være miniformatet ligger snusen diskré under leppen, bra i situasjoner hvor du ikke ønsker at snusen skal være for fremtredende. 

Mocca snus kommer i to varianter som begge er svært populære:

  • Mocca No1 Pink S1: Mocca No1 Pink er en snus med mild tobakkssmak og friske innslag av mint. Det er en tørr porsjon i miniformatet, utviklet for at den skal gi en langvarig smak. 
     
  • Mocca No2 Black S1: Mocca No2 Black har også en grunnleggende mild tobakkssmak, med fremtredende smaksnoter av lakris. Det er en tørr porsjon med dominerende lakriskarakter i miniformat. 
     

Kvalitetssnus fra Fiedler & Lundgren

Mocca snus er produsert av Fiedler & Lundgren, en svensk snusprodusent som er kjent for produkter av høy kvalitet. Fiedler & Lundgren følger ikke bare internasjonale krav til innhold i snus, men har også innført interne og strengere kvalitetskrav. Det er kun tobakksbladene av høyest kvalitet som brukes i produktene, mens smakstilsetningene blir nøye overvåket for å sikre en jevn og langvarig smak i hver eneste porsjon. 

 

I dag produserer selskapet omtrent 22 tonn snus årlig. De bestselgende produktene i sortimentet er Lundgrens, Mocca og Granit


Bestill Mocca snus fra Snushjem

Bestill Mocca snus på nett fra Snushjem til en god pris, og få varene levert rett hjem. Vi har rask levering og gratis frakt. Er du en fast snuser kan vi minne deg om abonnementstjeneste vår. Hos oss finner du alle de bestselgende snustypene, i tillegg til produkter du kanskje aldri har hørt om før.