Odens

Kjøp Odens til gode priser og rask levering rett hjem.

Filter
Viser 0 av 0 artikler

Odens er en serie sterk snus som kommer som både løssnus, hvit og vanlig porsjonssnus. Du får den også med forskjellig smak og aroma samt med noe mindre nikotininnhold. 

Det er den svenske produsenten GN Tobacco som står bak snusen, som kommer i smakene Blå Mint, Canvas Cold All White Extra Strong, No3 Extreme Løs, No3 Extreme, Grønn Wintergreen og Svart Lakris. 

Odens snus

Odens er en serie snus som produseres av GN Tobacco i Sverige og selges i land i og utenfor Norden. Snusserien er kjent for sine produkter med et høyt nikotininnhold. Hos Snushjem fører vi disse smakene:

  • Odens Blå Mint: Smaken blå mint er en vanlig porsjonssnus i originalformat. Med sitt høye nikotininnhold er den i kategorien Extra Strong og har en tydelig smak av mint.
  • Odens Canvas Cold All White Extra Strong: Denne snusen er helhvit og kommer i porsjonsposer i originalformat. Den er i kategorien Extra Strong og har dermed et høyt nikotininnhold. Snusen har smak av mint.
  • Odens No3 Extreme Løs: Odens No3 Extreme Løs er en løssnus med smak av tradisjonell tobakk og krydder. Den er ekstremt sterk med et høyt nikotininnhold på 22 mg/g.  
  • Odens No3 Extreme Porsjonssnus: Odens No3 Extreme har som No3 Extreme Løs en smak av krydder og tradisjonell tobakk og er svært sterk. Denne kommer derimot som porsjonssnus og er i formatet original. 
  • Odens Grønn Wintergreen: Denne versjonen av Odens har en klar smak av mint og wintergreen - en smak som for mange minner om tyggegummien Jenka. Snusen kommer som store og fyldige  porsjonsposer som frigjør smak raskt. 
  • Odens Svart Extreme Lakris: Odens Svart Lakris har, som navnet tilsier, en rund og krydret lakrissmak med et hint av klassisk tobakk. Denne er også i kategorien Extra Strong, kommer i originalformat og de store posene gjør at smaken forsterkes.

Odens - GN Tobacco Sweden

GN Tobacco ble først lansert i 2004, da under navnet SNUSAB AB. I 2007 signerte de en distribusjonsavtale med Liggett Vector Group, en av USAs største sigarettprodusenter, og året etter ble to av deres produkter lansert på det amerikanske markedet. Navnet ble i 2009 endret til GN Tobacco. 

På fabrikken i Enköping i Sverige produserer de tobakk i forskjellige former: tyggetobakk, løssnus og porsjonssnus - i variantene hvit, slim, mini, maxi, våt og tørr. GN Tobacco tilbyr merkene Odens, Olde Ving, Siberia og Islay Whisky Snus og Tyggetobakk, og har dermed et bredt tilbud av både smak og nikotininnhold.