Ring oss+47 80 02 51 75 Idag: 09.00-17:00

Onico

Kjøp Onico til gode priser og rask levering rett hjem.

Ønsker du å lære mer om Onico? Klikk her.

Onico er en nikotin- og tobakkfri porsjonssnus for deg som vil redusere snusingen eller avvenne deg helt fra nikotin eller tobakk. Snusen har en svært autentisk smak og finnes i smakene original, peppermynte og lakris. Onicos oppskrift er utviklet i samarbeid med tannlegehøyskolen i Gøteborg for å unngå skader på tenner og tannkjøtt. Snusen inneholder: vann, vekstfibre fra havre og kakao, fuktighetsbevarende middel, salter, lakris og smakstilsetninger.

Filter:
Styrke
  • nikotinfri (3)
Format
  • original (2)
  • slim (1)
Smak
  • mint (2)
  • tradisjonell (1)
Søk:
Onico Onico Pure White Mint Slim

Nikotinfri snus

Styrke

Nikotinfri

Produkttype

Nikotinfri snus

Format

Slim

Smak

Mint

589,00 kr 58,90 kr/boks Kjøp
Onico Onico Original

Nikotinfri snus

Styrke

Nikotinfri

Produkttype

Nikotinfri snus

Format

Original

Smak

Tradisjonell

589,00 kr 58,90 kr/boks Kjøp
Onico Onico Pepparmint

Nikotinfri snus

Styrke

Nikotinfri

Produkttype

Nikotinfri snus

Format

Original

Smak

Mint

589,00 kr 58,90 kr/boks Kjøp
  3 av 3 produkter
Bestill onico med rask levering

Onico Nikotinfri Snus

Onico var å se i butikkene for første gang i 2008, etter mange år med forskning og utvikling. Resultatet ble en oppskrift med en tydelig smak, fri for nikotin og tobakk, og som unngår å gjøre skade på tenner og tannkjøtt.

Prøver du å slutte å snuse kan Onico være en erstatter når du savner noe å ha i leppen. Den inneholder kun vekstfiber fra kakao og havre, vann, lakris, salt, et fuktighetsbevarende middel og smakstilsetninger. 

Her er Onico-produktene du kan bestille fra Snushjem:

  • Onico Peppermynte: Onico Peppermynte har en pepperaktig mintsmak og er basert på en blanding av plantefibre fra kakao og havre. I tillegg er den tilsatt fluor, et naturlig mineralpreparat, som styrker emaljen på tennene og tannbeinet.
  • Onico Original: Onico Original er en nikotin- og tobakksfri porsjonssnus med en pepperaktig smak. Den har også et merkbart hint av sitrus. 
  • Onico Pure White Mint Slim: Onico Pure White Mint Slim er en smal, hvit snus som smaker som vanlig mintsnus, selv om den er uten nikotin og tobakk. Med poser som er tørre utenpå renner snusen svært lite, men den har likevel et høyt fuktinnhold (44%). 

Onico fra Swedish Match

Firmaet Swedish Match utvikler, produserer og selger produkter av høy kvalitet innenfor tre produktkategorier: røykfrie produkter, sigarer og lightere. Salget foregår i både Skandinavia og USA. 

På 13 forskjellige produksjonsanlegg i Sverige, Danmark, USA, Brasil, Filippinene, Den Dominikanske republikk og Nederland, produserer Swedish Match snus, våt snus, tyggetobakk, sigarer, tobakkruller, chew bags, porsjonsprodukter med nikotin, porsjonsprodukter uten tobakk og nikotin, fyrstikker og lightere.


Bestill Onico nikotinfri snus hos Snushjem

Snushjem selger og leverer et stort utvalg av snus og andre tobakksvarer, både fra kjente og ukjente merkevarer. Vi selger også snus uten tobakk og nikotin. For å alltid kunne tilby fersk og god snus har vi tett dialog med samtlige snusprodusenter vi samarbeider med. 

Vi er svært strenge når det kommer til å overholde aldersgrensen for å kjøpe tobakk. I Norge er denne 18 år, og vi kontrollerer hver bestilling manuelt for å være sikker på at kjøper er gammel nok.